Έδεσσα : Αναστολή λειτουργίας καταστήματος της ΔΕΗ λόγω κρούσματος κοροναϊού

301

Η ΔΕΗ Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία και με αφορμή επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού Covid-19 σε εργαζόμενο καταστήματος της επιχείρησης στην Έδεσσα, ενημερώνει για τα εξής:

  • Αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του καταστήματος  μέχρι και την Τρίτη 10.11.2020.
  • Προγραμματίστηκαν διενεργήθηκαν τεστ Covid-19 σε όλους τους εργαζόμενους του καταστήματος. Τα τεστ ήταν στο σύνολό τους αρνητικά.
  • Προγραμματίστηκε συστηματική απολύμανση όλων των χώρων ως προληπτικό μέτρο κατά της διασποράς του ιού.
  • Προγραμματίστηκε για την Τρίτη 10.11.2020, σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό της Διεύθυνσης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ΔΥΑΕ), η διενέργεια τεστ Covid-19 εκ νέου για τους εργαζόμενους. Υπό την προϋπόθεση ότι όλα τα τεστ είναι αρνητικά, το κατάστημα θα επαναλειτουργήσει την Τετάρτη 11.11.2020.

Οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να εξυπηρετούνται καλώντας δωρεάν στο 800-900-1000 καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ είτε μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ www.dei.gr για όσο χρόνο παραμείνει κλειστό το κατάστημα.

 Η ΔΕΗ Α.Ε. σε συνεχή συνεργασία και εναρμόνιση με τον ΕΟΔΥ προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία και την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.