Συνάντηση συνεργασίας Πρόεδρου Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου με το Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο

319

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στο γραφείο του στο Επιμελητήριο Πιερίας.

Στη συνάντηση που διήρκησε περίπου μια ώρα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου έθεσε αρχικά το θέμα της επέκτασης του ωραρίου φορτοεκφόρτωσης των εμπορευμάτων στους πεζοδρόμους της Κατερίνης λόγω των έκτακτων ωραρίων λειτουργίας της αγοράς. Ο Δήμαρχος Κατερίνης συμφώνησε ότι για την περίοδο των προσωρινών ωραρίων θα υπάρχει παράταση μίας ώρας, δηλαδή έως τις 11:00 π.μ. για την τροφοδοσία των καταστημάτων.

Στην ατζέντα της συνάντησης αποφασίστηκαν κοινές δράσεις με στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, την ενίσχυση της αγοράς και τη βελτιστοποίηση της τοπικής κοινωνίας, όπως οι Χριστουγεννιάτικες Δράσεις του Δήμου Κατερίνης και η 11η ΕΒΕΠ-ΚΜ το 2021 και πολλές άλλες.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα συνεργασία και δήλωσε την απόλυτη στήριξή του τόσο στον Πρόεδρο Ηλία Χατζηχριστοδούλου όσο και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας. Συνεχίζοντας, ευχήθηκε η κρίση που μαστίζει την Ελλάδας μας και όλο τον κόσμο σύντομα να ξεπεραστεί, να ανακάμψει η οικονομία μας με την επιστροφή σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Κλείνοντας ο Δήμαρχος Κατερίνης είπε: «Είμαστε ενωμένοι για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες του τόπου μας».

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου κλείνοντας τη συνάντηση δήλωσε ότι: «Το Επιμελητήριο και ο Δήμος συμπορευόμαστε για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα μέλη μας να ανταπεξέλθουν στις αντίξοες φετινές επικρατούσες συνθήκες λόγω πανδημίας. Στόχος μας να μην κλείσει καμιά επιχείρηση στο Δήμο Κατερίνης. Προγραμματίζουμε κοινές δράσεις στον επιχειρηματικό, τουριστικό και κοινωνικό τομέα. Είμαστε προσηλωμένοι στην οικονομική ευημερία του Δήμου και του Νομού μας γενικότερα. Η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας είναι άρρηκτα συνδεμένη με το καλό της τοπικής κοινωνίας και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να συνεργαζόμαστε. Εμείς αυτό σήμερα το κάναμε πράξη».

Στο τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου προσέφερε στο Δήμαρχο Κατερίνης ένα αναμνηστικό δώρο ως ένδειξη της καλής και εποικοδομητικής συνεργασίας.