Η ΑΕ Καρίτσας επικράτησε του Εθνικού Γιαννιτσών με 2-0

349

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εντός έδρας, τον Εθνικό Γιαννιτσών για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου επικράτησε με 2-0 επί του αξιόμαχου συνόλου των φιλοξενούμενων και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στο 1ο ημίχρονο, η ομάδα μας είχε την κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησε 3 ευκαιρίες με τον Τόλιο και τον Αλεξίου, χωρίς να μπορέσει να πετύχει γκολ.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας αύξησε την πίεση προς τον αντίπαλο και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο 58ο λεπτό, ο Αλεξίου εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Γκίκα και με όμορφο πλασέ πέτυχε το 1-0.

Στη συνέχεια, η Α.Ε. Καρίτσας δημιούργησε και έχασε σωρεία ευκαιριών για να καθαρίσει το παιχνίδι, με τους Αλεξίου, Τόλιο, Γκίκα και Κυπαρίσση. Τελικά, στο 92ο λεπτό, ο Γκίκα πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Κυρτέγου και πέτυχε το τελικό 2-0.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Γαλάνη, Καραγκούνη, Δημητρίου, Τροίρη, Λαμπίρη, Δημητρουλόπουλο, Παλαιοπάνο, Τόλιο, Μυρτολλάρι, Γκίκα και Αλεξίου.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Κυπαρίσσης, Παπαϊωάννου και Κυρτέγος.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στον Εθνικό Γιαννιτσών καλή χρονιά και να πετύχει τους στόχους του.

Επίσης, ευχαριστεί το Δήμαρχο Δίου Ολύμπου κ. Γερολιόλιο για την ευγενική παραχώρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Λιτοχώρου.