Η ΑΕ Καρίτσας έφερε ισοπαλία εκτός έδρας με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου

293

Η Α.Ε.Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2, έχοντας την πρώτη βαθμολογική απώλεια του φετινού Πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, παίζοντας δημιουργικό ποδόσφαιρο και έχασε αρκετές ευκαιρίες με τον Κυπαρίσση, τον Τόλιο και τον Κυρτέγο.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από μια στημένη φάση και κεφάλια του Κατσάρα στο 31ο λεπτό. Η ομάδα μας αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 35ο λεπτό, με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Τόλιου. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης, μετά από 2 λεπτά, έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-2.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 44ο λεπτό, με πανομοιότυπο τρόπο και αμυντική αδράνεια της ομάδας μας.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το παιχνίδι, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ενώ είχε και δοκάρι με το Γκίκα, στο 61ο λεπτό, μετά από ωραίο γυριστό σουτ.

Στο 64ο λεπτό, ο Γκίκα έκανε τη σέντρα και ο Αλεξίου με κεφάλια πέτυχε το 2-2. Στη συνέχεια, η ομάδα μας έψαξε το νικητήριο γκολ και έχασε ευκαιρίες με τους Αλεξίου, Γκίκα και Μυρτολλάρι. Το 2-2, όμως, έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα μας εinνα παραμένει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Ζωγράφο, Λαγδάρη, Τροίρη, Δημητρίου, Καραγκούνη, Παλαιοπάνο, Παπαϊωάννου, Γκίκα, Τόλιο, Κυρτέγο και Κυπαρίσση.

Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Αλεξίου, Καλαιτζής  και Μυρτολλάρι.

Η Διοίκηση της Α.Ε Καρίτσας ευχαριστεί τη Διοίκηση του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε, την οποία και θα ανταποδώσουμε στο 2ο γύρο. Επίσης, εύχεται στον Εθνικό Ν.Κεραμιδίου καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.