Συμμετοχή του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Β. Γερολιόλιου στη διευρυμένη τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη για τις επετειακές δράσεις της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

479

Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συμμετείχε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος.

Πρόκειται για την πρώτη διευρυμένη τηλεδιάσκεψη στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δράσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (1821-2021), στην οποία συμμετείχε η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κα Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θοδωρής Λιβάνιος, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Στη διαδικτυακή συνάντηση συμμετείχαν Δήμαρχοι από ολόκληρη τη χώρα, των οποίων οι Δήμοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους.

Κατά την τηλεδιάσκεψη ανακοινώθηκε η επίσημη έναρξη του προγράμματος των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης του 1821.