Η ΑΕ Καρίτσας επικράτησε εκτός έδρας του ΑΟ Σελλάνων με 0-1

277

Η Α.Ε.Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, τον Α.Ο. Σελλάνων, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου επικράτησε με 0-1, επί του αξιόλογου συνόλου των γηπεδούχων, πετυχαίνοντας μία πολύ σημαντική νίκη, σε μια δύσκολη έδρα, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, παίζοντας δημιουργικό ποδόσφαιρο και έχασε αρκετές ευκαιρίες με τον Αλεξίου, τον Παλαιοπάνο, τον Τόλιο και τον Κυρτέγο, ενώ μας ακυρώθηκε και γκολ του Αλεξίου, στο 20ο λεπτό, ως οφσάιντ, σε μία πολύ οριακή φάση.

Η υπεροχή της ομάδας μας καρποφόρησε στο 28ο λεπτό,όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκίκα, ο Κυρτέγος πήρε την κεφαλιά και ο Παλαιοπάνος με υπέροχο πλασέ, από δύσκολη θέση, πέτυχε το 0-1.

Η ομάδα μας συνέχισε να χάνει ευκαιρίες με τους Κυρτέγο και Αλεξίου, ενώ στη μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων, ο Ζωγράφος με εξαιρετική επέμβαση, κράτησε ανέπαφη της εστία της ομάδας μας.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και είχε ευκαιρίες με τους Γκίκα, Κυρτέγο και Τόλιο. Η ομάδα μας αναζήτησε και 2ο γκολ και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους. Το 0-1, όμως, έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα μας, με τη νίκη αυτή, να παραμένει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Ζωγράφο, Λαγδάρη, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Καραγκούνη, Παλαιοπάνο, Παπαϊωάννου, Γκίκα, Τόλιο, Κυρτέγο και Αλεξίου.

Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Κυπαρίσσης, Καλαιτζής, Δημητρουλόπουλος και Μυρτολλάρι.

Η Διοίκηση της Α.Ε Καρίτσας εύχεται στον Α.Ο. Σελλάνων καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.