Α.Ε Καρίτσας – Α.Ο. Οικονόμος Τσαριτσάνης: 3-0

375

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εντός έδρας, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.Η ομάδα του Απόστολου Στύλου εμφανίστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη και δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-0, επί του αξιόμαχου συνόλου των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, παίζοντας δημιουργικό ποδόσφαιρο και έχασε αρκετές ευκαιρίες με τον Γκίκα,, τον Κυρτέγο και τον Κυπαρίσση. Στο 30ο λεπτό, ο αρχηγός της ομάδας, Κυρτέγος, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, με πλασέ από πολύ δύσκολη θέση, πετυχαίνοντας το 1-0, που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και είχε ευκαιρίες με τους Τόλιο, Γκίκα και Κυρτέγο.

Στο 52ο λεπτό, ο Κυρτέγος και πάλι πέτυχε το 2-0, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό του Γκίκα με τον Κυπαρίσση και ασίστ του τελευταίου.

Το τελικό 3-0 πέτυχε ένας εκ των κορυφαίων του σημερινού παιχνιδιού, ο Γκίκα, με εξαιρετικό σουτ, μετά από ασίστ του Αλεξίου, στο 71ο λεπτό.

Στη συνέχεια, η ομάδα μας έκανε διαχείριση του παιχνιδιού, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας και των συνεχών παιχνιδιών που ακολουθούν.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Ζωγράφο, Λαγδάρη, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Καραγκούνη, Παλαιοπάνο, Παπαϊωάννου, Γκίκα, Τόλιο, Κυρτέγο και Κυπαρίσση.

Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Αλεξίου, Μυρτολλάρι, Καλαιτζής, Λαμπίρης και Δεληγιάννης.

Η Διοίκηση της Α.Ε Καρίτσας εύχεται στον Οικονόμο Τσαριτσάνης καλή χρονιά και να πετύχει τους στόχους του.

Με εκτίμηση, 

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

της Α.Ε. Καρίτσας