Ανακατασκευή απορριμματοφόρων από το Δήμο Κατερίνης – Αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας

343

Ενισχύουν την καθαριότητα στην πόλη και τις κοινότητες, τα δύο απορριμματοφόρα που ανακατασκευάστηκαν (με την τοποθέτηση δύο ολοκαίνουργιων υπερκατασκευών τύπου πρέσας), με έξοδα του Δήμου Κατερίνης και επανεντάσσονται από σήμερα, στις υπηρεσίες και στον «στόλο» της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας.

Κατά τη διάρκεια παραλαβής των δύο απορριμματοφόρων που ανακατασκευάστηκαν, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Καθαριότητας Γιώργο Κυριακίδη και Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη τόνισε: «Οι προσπάθειές μας να προστατεύουμε το περιβάλλον, να βελτιώνουμε την εικόνα της πόλης και να τη διατηρούμε καθαρή είναι διαρκής. Με την ενίσχυση και ανανέωση του στόλου οχημάτων η δέσμευσή μας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας σταδιακά υλοποιείται».

«Με δεδομένες τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες στην αποκομιδή των απορριμμάτων στην πόλη και στις κοινότητες, υλοποιείται σταδιακά η ανανέωση και η αναβάθμιση του στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Με την πολύτιμη συνδρομή εργαζομένων και δημοτών βελτιώνουμε καθημερινά τις παροχές της Υπηρεσίας Καθαριότητας» σημείωσε από την πλευρά του, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης, ο οποίος διευκρίνισε ότι «πρόκειται για τα δύο πρώτα από τα τέσσερα απορριμματοφόρα  που θα ανακατασκευαστούν, στο πλαίσιο του σχεδίου που έχει καταρτιστεί για την πλήρη ανανέωση του στόλου των απορριμματοφόρων του Δήμου Κατερίνης».

Τέλος, ακόμη καλύτερες υπηρεσίες προς τους Δημότες και ασφαλέστερες συνθήκες για τους εργαζόμενους αναμένεται να παρέχει η εξασφάλιση από τον Δήμο Κατερίνης, της προμήθειας πέντε (5) νέων απορριμματοφόρων, κατόπιν επιχορήγησης προϋπολογισμού 825.000€ από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.