Δήμος Κατερίνης: Έπιασαν δουλειά οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Εργασίας

459

Σημαντικά αποτελέσματα έχει αποφέρει η ενίσχυση του τομέα Καθαριότητας Δήμου Κατερίνης με υπαλλήλους καθαριότητας που έχουν προέλθει από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας.

Συγκεκριμένα, από την ανάληψη καθηκόντων των εν λόγω υπαλλήλων και από τη δραστηριοποίησή τους σε δρόμους και κοινόχρηστους δρόμους του Δ.Κατερίνης, έχει βελτιωθεί αισθητά η καθαριότητα σε χώρους όπου παρατηρείται έντονη παρουσία κόσμου.

Η αποτελεσματικότητα στην καθαριότητα οφείλεται όχι μόνο στο γεγονός ότι είναι αρκετοί πλέον οι υπάλληλοι που έχουν «ριχτεί» στη «μάχη» για καθαρή πόλη, αλλά και στο ότι η δραστηριοποίηση των υπαλλήλων, νέων και παλιών, συνεχίζει να γίνεται με μελετημένο προγραμματισμό που εκπονείται ανάλογα με τις πάγιες ανάγκες καθώς και με τις ανάγκες που εκτάκτως μπορεί να προκύπτουν.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης, Γιώργος Κυριακίδης, αναφερόμενος στο θέμα αυτό είπε χαρακτηριστικά: «Νιώθω ικανοποιημένος από την έως τώρα παρουσία και δραστηριοποίηση των εργαζομένων που έχουμε από το τελευταίο Κοινωφελές Πρόγραμμα. Γίνεται προσπάθεια μέσα από συνεργασία παλιών και νέων υπαλλήλων να διατηρούμε μια πόλη καθαρή, όσο περισσότερο γίνεται βέβαια. Πρέπει να πω ακόμη ότι αυτές τις μέρες γίνεται προετοιμασία προκειμένου να επεκταθεί το πρόγραμμα αυτό και στην περιφέρεια της πόλης».