Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Επίσκεψη στο Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

218

Η Βουλευτής επισκέφτηκε προ ολίγων ημερών το Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, το οποίο στεγάζεται στο κτίριο «Φλόγα», το πιο σύγχρονο κτίριο της Ελληνικής δημόσιας διοίκησης.

Η Βουλευτής περιηγήθηκε στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές του κτιρίου, στις οποίες χτυπά η καρδιά της πολιτικής προστασίας της χώρας μας, καθώς εκεί φιλοξενούνται επίσης ο Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχε μεταξύ άλλων μία εποικοδομητική συζήτηση με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κύριο Βασίλειο Παπαγεωργίου, στον οποίο έθεσε διεξοδικά ζητήματα αρμοδιότητας του που αφορούν την Πιερία, όπως αυτά του Πυροσβεστικού Σώματος, εστιάζοντας κυρίως στα θέματα της περιοχής του Ολύμπου.

Ο Γενικός Γραμματέας άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις σκέψεις και τις προτάσεις της Βουλευτού και τη διαβεβαίωσε ότι θα είναι σε άμεση συνεργασία για την επίλυση των ζητημάτων που ετέθησαν και την προώθηση της πολιτικής προστασίας στην ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου και της Πιερίας.