Νικητήριο ξεκίνημα της ΑΕ Καρίτσας στην αναμέτρηση με τον Μακεδονικό Φούφα

303

Με το δεξί ξεκίνησε η Α.Ε. Καρίτσας τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου επικράτησε, εκτός έδρας, με 0-1, επί του αξιόλογου συνόλου του Μακεδονικού Φούφα. Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, παίζοντας δημιουργικό ποδόσφαιρο και έχασε αρκετές ευκαιρίες με τον Κυπαρίσση, τον Παλαιοπάνο και τον Κυρτέγο, ενώ μας ακυρώθηκε και γκολ του Κυρτέγου, στο 20ο λεπτό, ως επιθετικό φάουλ.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και είχε ευκαιρίες με τους Γκίκα, Κυρτέγο και Τόλιο.

Το νικητήριο γκολ της ομάδας μας πέτυχε η χρυσή αλλαγή, ο Αλεξίου, στο 75ο λεπτό. Ο Λαγδάρης εκτέλεσε φάουλ και ο Αλεξίου με καρφωτή κεφάλια πέτυχε το 0-1. Η ομάδα μας αναζήτησε και 2ο γκολ και στο 80ο λεπτό, ο Κυπαρίσσης έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και ανατράπηκε, εκτός περιοχής, από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο διαιτητής έδωσε το φάουλ, χωρίς όμως να τιμωρήσει, με κόκκινη κάρτα τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού. Το 0-1 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα μας να ξεκινάει, με νίκη εκτός έδρας, απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Ζωγράφο, Λαγδάρη, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Καραγκούνη, Παλαιοπάνο, Παπαϊωάννου, Γκίκα, Τόλιο, Κυρτέγο και Κυπαρίσση.

Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Αλεξίου, Δημητρουλόπουλος και Καλαιτζής.

Η Διοίκηση της Α.Ε Καρίτσας ευχαριστεί τη Διοίκηση του Μακεδονικού Φούφα για την άψογη φιλοξενία της, την οποία και θα ανταποδώσουμε το 2ο γύρο. Επίσης, της εύχεται καλή χρονιά και να πετύχει τους στόχους της.