της Επιτροπής Σχολικών Τροχονόμων προς το Δήμο Κατερίνης

275

Με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμο Κατερίνης για τον εξοπλισμό (γιλέκα και STOP) που μας παρείχε και θα βοηθήσει σημαντικά στο έργο μας.

Ειδικότερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους: 

  • Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κωνσταντίνο Κουκοδήμο, που ανταποκρίθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη στο αίτημα μας για νέο εξοπλισμό.
  • Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης κ. Ιωάννη Νταντάμη, που μερίμνησε να έχουμε σήμερα στα χέρια μας τον νέο εξοπλισμό.

Οι σχολικοί τροχονόμοι συνεχίζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να προσφέρουν στα παιδιά της πόλης μας ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση προς και από τα σχολεία τους. Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με κινδύνους στην προσπάθεια μας να προστατέψουμε τους μικρούς μαθητές/τριες και σε περίπτωση ατυχήματος μας είμαστε ανασφάλιστοι και δεν δικαιούμαστε ούτε αποζημίωση, ούτε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Η άμεση ανταπόκριση του Δήμου Κατερίνης στο αίτημα μας για ανανέωση του εξοπλισμού μας είναι σημαντική και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. Επίσης δείχνει την σημασία που έχει για τον Δήμο Κατερίνης η ασφάλεια τόσο η δικιά μας όσο και των μαθητών/τριων των σχολείων μας.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε δυστυχώς αυτονόητα πράγματα που όμως ισχύουν σε όλες τις σύγχρονες και πολιτισμένες χώρες του κόσμου, ενώ για την Ελλάδα αποτελούν ακόμα άγνωστες λέξεις, όπως: την κατοχύρωση της εργασίας μας και την κοινωνικο-ασφαλιστική κάλυψη μας.

Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε, σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

Με τιμή
Επιτροπή Σχολικών Τροχονόμων Δήμου Κατερίνης