Μια ακόμα έμπρακτη συνεργασία του Δ.Κατερίνης με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης

453

Τη συλλογή των φετινών διηγημάτων και παραμυθιών τα οποία διακρίθηκαν στον 7ο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος που διενήργησε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν.Πιερίας «Ο Τόπος μου» (Ε.Ο.Δ.ν.Π.), εξέδωσε σε τόμο ο Δήμος Κατερίνης. Αυτό γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά του διαγωνισμού, ο οποίος διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία, με την συμμετοχή εκατοντάδων δημοτών.

Για τον λόγο αυτό, τρεις φιλόλογοι – στελέχη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας και συγκεκριμένα η Εύα Ανδρουλιδάκη, η Σοφία Ελευθεριάδου και η Ειρήνη Παξιμαδάκη, που είναι μέλη της Επιτροπής του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος, επισκέφθηκαν τον Αντιδήμαρχο Κατερίνης, Γιώργο Τσιαλό, προκειμένου να παραλάβουν τα βιβλία και να ευχαριστήσουν τον Δήμο Κατερίνης για την έμπρακτη συνεργασία που υφίσταται εδώ και έναν χρόνο, δηλαδή από τότε που ανέλαβε καθήκοντα η νέα Δημοτική Αρχή.

Οι τρεις φιλόλογοι παρέλαβαν τα αντίτυπα του 7ου τόμου με τη συλλογή των φετινών διηγημάτων και παραμυθιών, που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό. Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο κ. Τσιαλός, μεταξύ άλλων, εξέφρασε και την επιθυμία, εκ μέρους του Δήμου, να συνεχιστεί η συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα στο πλαίσιο λειτουργίας του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου», που γίνεται κάθε χρόνο στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

«Σας καλωσορίζω στο γραφείο μου εδώ στον Δ.Κατερίνης και με την ευκαιρία αυτή θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες του Δημάρχου μας, του Κώστα Κουκοδήμου, αλλά και εμού προσωπικά, για την έμπρακτη συνεργασία που έχουμε με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν.Πιερίας», είπε ο Αντιδήμαρχος χαιρετίζοντας τα τρία στελέχη της Ε.Ο.Δ.ν.Π.

Και στο κλείσιμο του χαιρετισμού του σημείωσε χαρακτηριστικά: «Αναλάβαμε Διοίκηση στον Δ.Κατερίνης σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, με εμπόδια και προβλήματα. Όλα όμως αντιμετωπίζονται με καλή διάθεση, καθώς και με συνεργασίες με πολίτες και φορείς, όπως είναι η Εθελοντική Ομάδα Δράσης. Και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε, διότι η μεταξύ μας συνεργασία είναι ειλικρινής, αμφίδρομη και κυρίως επωφελής για τον τόπο και τους ανθρώπους του τόπου μας», ανέφερε ο κ. Τσιαλός.