Δήμος Κατερίνης: Οδηγίες μέσω της εφαρμογής novoville  για την έκδοση πιστοποιητικών, επιδομάτων & αδειών

347

Κερδίζουν χρόνο και αποφεύγουν την ταλαιπωρία οι δημότες – χρήστες της δωρεάν εφαρμογής Novoville, που λειτουργεί καθοριστικά τόσο για την ενημέρωση, όσο και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη.

Ειδικότερα, πριν προσέλθουν για την υποβολή των αιτημάτων τους διά ζώσης στις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, οι δημότες έχουν τη δυνατότητα άμεσης και υπεύθυνης ενημέρωσης (μέσω του πολύτιμου αυτού ηλεκτρονικού εργαλείου διάδρασης Δήμου-Δημότη), σχετικά με τα δικαιολογητικά που απαιτείται να προσκομίσουν, όπως π.χ. για οδηγίες έκδοσης πάσης φύσεως πιστοποιητικών, επιδομάτων, αδειών, αιτήσεις ποικίλης χρήσης, μεταδημότευσης, διαδικασίες ληξιαρχείου, δημοτολογίου κ.ο.κ.

Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό, αποφεύγονται μετακινήσεις και συγκέντρωση ατόμων σε χώρους του Δήμου, που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία πολιτών και εργαζομένων.

«Αξιοποιούμε πολυεπίπεδα και διευρύνουμε τη χρήση της εφαρμογής Novoville, το χρήσιμο αυτό εργαλείο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη. Κάνουμε τον Δήμο μας καθημερινά καλύτερο» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Παράλληλα, η καθημερινότητα καλά κρατεί, καθώς καταφθάνουν στις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, μέσα από την καινοτόμο πλατφόρμα novoville δεκάδες αιτήματα πολιτών, τα συχνότερα εκ των οποίων αφορούν στο δημοτικό φωτισμό, σε πεζοδρόμια ή δρόμους, που έχουν υποστεί φθορές, ενώ ακολουθούν οι υπηρεσίες πρασίνου και καθαριότητας.

Για να κατεβάσετε στο κινητό σας την εφαρμογή εύκολα, άμεσα, 24 ώρες το 24ωρο επιλέξτε:

Για Androidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.novoville

Για iPhonehttps://itunes.apple.com/gr/app/novoville/id836634305?l=el&mt=8

Περισσότερα στοιχεία στην ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης: https://katerini.gr/novoville/