Δήμος Κατερίνης: Γιλέκα & φορητές πινακίδες STOP στους Σχολικούς Τροχονόμους

376

«Επιτελείτε σημαντικό έργο, καθώς ο θεσμός του Σχολικού Τροχονόμου συμβάλλει στην ασφαλή μετάβαση και αποχώρηση των μαθητών προς και από τις σχολικές μονάδες. Σας ευχαριστούμε που ουσιαστικά προσφέρετε εθελοντικά σε καθημερινή βάση τις υπηρεσίες σας προς όφελος των παιδιών μας». Αυτό τόνισε απευθυνόμενος στους σχολικούς τροχονόμους ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, στη διάρκεια παράδοσης σήμερα το πρωί, στα γραφεία των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, απαραίτητου εξοπλισμού (φορητών πινακίδων «STOP» και γιλέκων χρώματος ανοικτού κίτρινου), για την εύρυθμη εκτέλεση των καθηκόντων τους.

 «Η πρωτοβουλία μας αυτή είναι απόρροια των προσπαθειών βελτίωσης των συνθηκών για τους μαθητές της πόλης μας μέσα και έξω από τις σχολικές μονάδες.  Λαμβάνοντας υπόψη τα ατυχήματα στους δρόμους, οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι 21 συνολικά σχολικοί μας τροχονόμοι είναι πολύτιμες. Εύχομαι καλή συνέχεια στην άσκηση των καθηκόντων τους» σημείωσε από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, Γιάννης Νταντάμης.

Τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής εξέφρασαν μέλη της επιτροπής Σχολικών Τροχονόμων, που παρέλαβαν τον εξοπλισμό, καθώς όπως σημείωσαν «διευκολύνει το έργο μας». Παρόντες στη διάρκεια παραλαβής του υλικού ήταν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών Δημήτρης Μορφακίδης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος.