Η Ιερά Μητρόπολης Κίτρους συνεχίζει την φόρτωση τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

387

Το Εκκλησιαστικό Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους  «Ο Τροφοδότης», σε συνέχεια της αποστολής τροφίμων που υλοποίησε στα τέλη Σεπτεμβρίου,  διοργανώνει μια ακόμη κοινωνική και φιλανθρωπική, για να στηρίξει τους κατοίκους των πλημμυροπαθών περιοχών του νομού Καρδίτσας που επλήγησαν ιδιαίτερα από την πρόσφατη κακοκαιρία  «Ιανός».

Η τελική συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και  η συσκευασία τους θα γίνει στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Ανδρομάχη Πιερίας, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 6.00 μ.μ., προκειμένου να μεταφερθούν την Πέμπτη πρωί με φορτηγό  στην Καρδίτσα.

Για τον λόγο αυτό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ. Γεώργιος απευθύνει θερμή έκκληση προς όλους όσοι μπορούν να προσέλθουν στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Ανδρομάχης για να βοηθήσουν τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη φόρτωση των τροφίμων.

Μέσω αυτής της πράξης αλληλεγγύης θα γίνουμε  εθελοντές και ενεργοί διακονητές του έργου της τοπικής  Εκκλησίας, ώστε κατ’ αυτόν τον τρόπο να διακονήσουμε τον κάθε εμπερίστατο συνάνθρωπο. Η διακονία αυτή είναι πράξη ανιδιοτελούς αγάπης, θυσίας και προσφοράς.