Ρόδος: Νεκρός 43χρονος που πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο και τον παρέσυρε αυτοκίνητο (φωτο)

736

43χρονος πατέρας δυο παιδιών σταμάτησε να βοηθήσει σε τροχαίο και παρασύρθηκε από άλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί!

Φρικτό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ρόδο με ένα 43χρονο πατέρα δύο παιδιών να χάνει τη ζωή του.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 και 20 το βράδυ του Σαββάτου, όταν ιχ αυτοκίνητο, που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, ανάμεσα στ Αφάντου και τα Κολύμπια, χτύπησε στην χαμηλή διαχωριστική νησίδα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο άτυχος άνδρας, διέμενε λίγα μέτρα παραπέρα. Ακούγοντας τον θόρυβο από το τροχαίο, μαζί με άλλους γείτονες και διερχόμενους οδηγούς, έσπευσαν στο σημείο να βοηθήσουν.

Παράλληλα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Την ώρα που προσπαθούσαν ν’ απεγκλωβίσουν την οδηγό μέσα από το όχημα, ένα άλλο ιχ αυτοκίνητο, που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητοπαρασύροντας έτσι όλους όσους βρίσκονταν στο σημείο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα και να ξεψυχήσει λίγη ώρα αργότερα ο 43χρονος και να τραυματιστούν άλλα δύο άτομα τα οποία επίσης διακομίστηκαν στο νοσοκομείο αλλά βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Ο 43χρονος ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών. Τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας στην άσφαλτο, εξετάζουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου. Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, που ευθύνεται για την τραγωδία, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο της Ρόδου, συνελήφθη και κρατείται από τους αστυνομικούς προκειμένου να παραπεμφθεί αύριο στον Εισαγγελέα Ρόδου.