Κραουνάκης: «Άστε τον Πολάκη ήσυχο! Ο Πολάκης είναι κρι-κρι – Καλή λαϊκή δεξιά ο Χαρδαλιάς»

248

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραχώρησε συνέντευξη στο «Sputnik» όπου μίλησε για την «λαϊκή δεξιά» του Νίκου Χαρδαλιά, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με εγκωμιαστικά σχόλια για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη.

Η συνέντευξη του Στ. Κραουνάκη στο Sputnik:

– Ο φίλος σου ο Πολάκης πού είναι; Δεν πολυακούγεται.

Εγώ τον αγαπώ τον Πολάκη. Δεν έχω τίποτα προσωπικό. Τον αγαπώ γιατί μου ταιριάζει το χνώτο του στον τρόπο που τα χώνει. Είναι ο μόνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν κώλωσε στιγμή. 

– Και δίκαιο να έχει, το χάνει με αυτά που λέει. Δεν έπρεπε κάποιος να τον συγκρατεί;

Δεν γίνεται. Να το πω; Άστε τον Πολάκη ήσυχο! Ο Πολάκης είναι κρι-κρι. Δεν μπορεί να κατεβεί απ’ την κορφή του βράχου. Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Το ξέρω ότι θα τα πάρουν όσα σου λέω από εδώ και από εκεί και θα τα γράφουνε, αλλά δεν με ενδιαφέρει και καθόλου.

– Στον «τοίχο» σας αναρωτιέστε πού είναι η λαϊκή Δεξιά.

Ο Χαρδαλιάς είναι καλή λαϊκή Δεξιά, γι’ αυτό έκανε καλά τη δουλειά του. Αλλά την έφαγε ο Μητσοτάκης τη λαϊκή Δεξιά, κι έβαλε αλήτες. Αυτό τους είπε και η εξαγριωμένη κυρία στην Καρδίτσα.

– Έπαιρνες απευθείας στο τηλέφωνο τον πρωθυπουργό;

Όχι πρωθυπουργό. Υπουργούς. Μόνο με τον Τσίπρα έχω αυτό το θάρρος. Κι αυτόν δεν τον ενοχλώ για προσωπικά μου θέματα ή του κλάδου. Έτσι κι αλλιώς με τις υπουργίνες του Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ ήμουνα στα μαχαίρια. Εγώ βάφτισα τη Λυδία (Κονιόρδου) «πασμίνα».

– Είσαι αισιόδοξος για αυτό που θα έρθει; Μπορείς να είσαι;

Ναι. Πιστεύω ότι πάει για ξεκαθάρισμα μεγάλο όλος ο πλανήτης! Η έξοδος από την κρίση και την πανδημία θα είναι υπέροχη παρόλο που δεν ξέρουμε τι μυστικές συμφωνίες έχει υπογράψει η κυβέρνηση με την Τουρκία! Α, και κάτι τελευταίο, επειδή είστε ρωσικό Μέσο: Πιστεύω πως η συγκρατημένη σιωπή των Ρώσων αυτή τη στιγμή θα έχει οριστικό επιτελικό ρόλο στη λύση στα ελληνοτουρκικά. Θα το δείτε!

H αντίδραση του Παύλου Πολάκη

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης ανήρτησε στο Facebook την συνέντευξη του Στ. Κραουνάκη, συνοδεύοντας τη με την ακόλουθη λεζάντα: «Ευχαριστώ Σταμάτη….».

marketnews.gr