Άλλη μία νίκη σε φιλικό παιχνίδι από την Α.Ε. Καρίτσας

271

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, τα Μετέωρα, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ενόψει της έναρξης των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου, στην πρόβα τζενεράλε για την επόμενη Κυριακή, εμφανίστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη και επικράτησε με 0-1, επί του μαχητικού συνόλου των γηπεδούχων. Η ομάδα μας έπαιξε δημιουργικό ποδόσφαιρο, είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας και δημιούργησε ευκαιρίες με τους Κυρτέγο, Αλεξίου και Μυρτολλάρι.

Στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κυρτέγος εκτέλεσε φάουλ και ο Δημητρίου με προβολή, πέτυχε το 0-1. Στη συνέχεια, η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει, ωστόσο δεν μπόρεσε να διασπάσει ξανά την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων.

Στο 2ο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και η ομάδα μας δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με τους Κυπαρίσση, Κυρτέγο και Γκίκα, ενώ στο 64ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Κυπαρίσση.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, με το 0-1 να επισφραγίζει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Γαλάνη, Καραγκούνη, Δημητρίου, Κωτσιόπουλο, Λαγδάρη, Παπαϊωάννου, Παλαιοπάνο, Τόλιο, Κυρτέγο, Μυρτολλάρι και Αλεξίου.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Κυπαρίσσης, Παπαγεωργίου, Γκίκα, Καλαιτζής Δεηγιάννης και Λαμπίρης.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί τη Διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα για την άψογη φιλοξενία και της εύχεται καλή χρονιά και να εκπληρώσει τους στόχους της.