Ο Σύλλογος Θεσσαλών Πιερίας κοντά στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

441

Με αίσθημα αλληλεγγύης απέναντι στους πλημμυροπαθείς του Νόμου Καρδίτσας ο Σύλλογος Θεσσαλών Πιερίας «Γ. Καραϊσκάκης» από την πρώτη στιγμή να έσπευσε να δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του συγκεντρώνοντας, νερό, γάλα, ρούχα, κουβέρτες και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στην έδρα του συλλόγου στην Κατερίνη.

 

Ο Σύλλογος Θεσσαλών Πιερίας ευχαριστεί θερμά τους συμπολίτες τα μέλη και τους φίλους του, για την «συγκινητική» όπως την χαρακτηρίζει, ανταπόκρισή τους.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου τα τρόφιμα και τα κλινοσκεπάσματα που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν με επικεφαλής τον Πρόεδρο Θωμά Σιάτρα στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα Νομού  Καρδίτσας. Από  τη μεριά τους ο Δήμαρχος Παναγιώτης Νάνος και η υπεύθυνη αντιδήμαρχος κα Βάσω Ξηροφώτου ευχαρίστησαν το Σύλλογο Θεσσαλών Πιερίας, για την στήριξη και την συμπαράσταση του κατά τις δύσκολες στιγμές, που περνά η περιοχή τους.

«Ευχή  όλων μας να μην ξαναβρεθεί κανένας άνθρωπος σε παρόμοια κατάσταση.

Ο Σύλλογος δηλώνει παρών να βοηθήσει με οποίο τρόπο χρειαστεί για να απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο», καταλήγει στο ενημερωτικό του σημείωμα ο Σύλλογος Θεσσαλών Πιερίας.