Νέο περιστατικό bullying σε σχολείο – Επιτέθηκαν σε μαθητή λόγω του επωνύμου του

1346

O 16χρονος μαθητής στην Καβάλα στην προσπάθειά του να απαλλαγεί από την παρενόχληση, άνοιξε τα χέρια του και ακούμπησε ένα κορίτσι, με αποτέλεσμα να δεχθεί νέα επίθεση.

Ένα νέο περιστατικό bullying έφερε στην δημοσιότητα η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, το οποίο έλαβε χώρα στην Καβάλα.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η μητέρα του θύματος, το επώνυμο «Μιχαλάκη» της οικογενείας της στάθηκε η αφορμή για την παρενόχληση προς τον γιο της.

“Ο Γιώργος, όπως είναι το όνομά του, είχε πάει στο σχολείο του, το οποίο παρεμπιπτόντως τελεί υπό κατάληψη για να μιλήσει με μία φίλη του.Εκεί λοιπόν την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο, οι συμμαθητές του, ξεκίνησαν να τον παρενοχλούν και εκείνος απλά άνοιξε τα χέρια του, ζητώντας να τον αφήσουν ήσυχο.

Η κίνησή του αυτή είχε ως αποτέλεσμα να ακουμπήσει ένα άλλο κορίτσι και τα παιδιά να μεγαλώσουν την παρενόχληση, πιάνοντάς τον από τον λαιμό.” είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, όταν η μητέρα του πήγε να τον παραλάβει από το αστυνομικό τμήμα που του είχε πει να την περιμένει, εκεί δέχθηκε και εκείνη επίθεση από νεαρούς οι οποίοι κατάλαβαν ότι είχε ζητήσει τα στοιχεία τους από τους καθηγητές, προκειμένου να ενημερώσει τους γονείς τους.