Τρόφιμα διένειμε ο Δ. Κατερίνης σε 71 μονογονεϊκές οικογένειες με σοβαρά προβλήματα επιβίωσης

335

Τρόφιμα μακράς διαρκείας διένειμε σε 71 μονογονεϊκές οικογένειες το «Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων» Δ.Κατερίνης σε συνεργασία με το «Βοήθεια στο Σπίτι», το διήμερο 28 και 29/9/2020.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για διανομή τροφίμων ύψους 2.500 ευρώ, που διένειμαν στελέχη του «Βοήθεια στο Σπίτι» σε 71 χήρες και εγκαταλελειμμένες μητέρες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έχουν υπό την επιμέλειά τους 114 παιδιά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις εν λόγω μονογονεϊκές οικογένειες υποστηρίζει ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν».

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Δ.Κατερίνης, Γιώργος Τσιαλός, αναφερόμενος στη δράση διανομής, τόνισε, μεταξύ άλλων: «Σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο, ο Δ.Κατερίνης συνεχίζει την προσπάθειά του για στήριξη μονογονεϊκών οικογενειών που έχουν σοβαρότατα προβλήματα επιβίωσης.

Με εντολές του Δημάρχου μας, Κώστα Κουκοδήμου, δίνουμε προτεραιότητα στον άνθρωπο και στα προβλήματά του, ιδιαίτερα δε όταν πρόκειται για χήρες με παιδιά ή για γυναίκες εγκαταλελειμμένες με παιδιά. Αυτό κάναμε, αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε και αυτό θα κάνουμε και στο μέλλον», δήλωσε ο κ. Τσιαλός.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, το επόμενο διάστημα, διανομές θα γίνουν και μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ σε δημότες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης