Πατέρας έγινε ο Joaquin Phoenix – Έδωσε στο παιδί το όνομα του σταρ αδελφού του Ρίβερ, που πέθανε από ναρκωτικά

285

Το πρώτο του παιδί φέρεται να καλωσόρισε ο Joaquin Phoenix με την αρραβωνιαστικιά του, Ρούνεϊ Μάρα. Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός έδωσε στον γιο του το όνομα του αδικοχαμένου αδερφού του, Ρίβερ.

Ο σκηνοθέτης Βίκτορ Κοσακόβσκι αποκάλυψε την είδηση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης, μετά την προβολή της ταινίας Gunda, στην οποία ο Joaquin Phoenix ήταν εκτελεστικός παραγωγός. Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια ερωταπαντήσεων και όταν ρωτήθηκε πώς συμμετείχε ο νέος μπαμπάς στην ταινία, ο σκηνοθέτης δήλωσε: «Μόλις απέκτησε μωρό. Έναν όμορφο γιο που ονομάζεται Ρίβερ».

Ο 45χρονος Joaquin River και η 35χρονη επίσης ηθοποιός Ρούνεϊ Μάρα, δεν ανακοίνωσαν επίσημα την γέννηση του πρώτο τους παιδιού, ενώ δεν είχαν ποτέ επιβεβαιώσει και την εγκυμοσύνη της. Ο Joaquin Phoenix προέρχεται από μια οικογένεια ηθοποιών, συμπεριλαμβανομένων των 47χρονο Ράιαν, την 44χρονη Λίμπερτι και την 41χρονη Σάμερ και του αείμνηστου Ρίβερ, που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών τον Οκτώβριο του 1993, σε ηλικία 23 ετών.

Ο αδικοχαμένος αδερφός του Joaquin Phoenix, Ρίβερ

Σπάνια συνέντευξη του Joaquin Phoenix που μιλά για τον αδερφό του Ρίβερ

Ο Joaquin Phoenix μίλησε πρόσφατα για την κληρονομιά του Ρίβερ, σε μια σπάνια συνέντευξη με τον Άντερσον Κούπερ στην εκπομπή «60 Minutes».

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Joker είπε: «Απομακρυνθήκαμε τόσο πολύ από τον κόσμο της ψυχαγωγίας. Δεν παρακολουθήσαμε ψυχαγωγικές εκπομπές. Δεν είχαμε περιοδικά ψυχαγωγίας στο σπίτι μας. Εννοώ ο Ρίβερ ήταν ένας σημαντικός ηθοποιός και αστέρας του κινηματογράφου και δεν το γνωρίζαμε πραγματικά. Και κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου στην οποία είσαι πολύ ευάλωτος, αρχίζουν να πετούν ελικόπτερα από πάνω σου. Υπάρχει κόσμος που προσπαθεί να μπει στην αυλή του σπιτιού σου. Σίγουρα, για μένα, ένιωθα ότι παραβίαζε την ιδιωτικότητα μου σε μια στιγμή πένθους».

Joaquin Phoenix και Ρούνεϊ Μάρα είναι ζευγάρι από το 2016

Ζευγάρι από το 2016 με την Ρούνεϊ 

Όσο για το νέο μωρό που απέκτησε με την αρραβωνιαστικιά του, το Page Six είχε γράψει τον Μάιο πως η Ρούνεϊ Μάρα ήταν περίπου 6 μηνών έγκυος. Το ζευγάρι είναι μαζί από τα τέλη του 2016, μετά την γνωριμία τους στην ταινία «Her».

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ίδιος στο περιοδικό Vanity Fair τον περασμένο Οκτώβριο, πίστευε ότι τον «περιφρόνησε»« την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν. «Είναι η μόνη κοπέλα που έψαξα ποτέ στο διαδίκτυο. Ήμασταν απλά φίλοι, φίλοι που αντάλλασσαν μηνύματα μέσω mail. Δεν το είχα ξανακάνει. Να ψάξω κοπέλα στο διαδίκτυο».

Φωτογραφίες: AP, Getty Images

Πηγή: iefimerida.gr