Πρόεδρος φαρμακοποιών: «Tσαρλατάνοι οι αρνητές μάσκας, βάλτε τους στο περιθώριο» (video)

307

«Τσαρλατάνους» χαρακτήρισε τους αρνητές μάσκας ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Απόστολος Βαλτάς.

Ξέσπασε ο Απόστολος ΒαλτάςΠρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κατά των αρνητών μάσκας, τους οποίους χαρακτήρισε «τσαρλατάνους».

Στη διάρκεια της δράσης «Φόρεσε τη μάσκα σου», που πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/9) στη Θεσσαλονίκη και στη διάρκεια της οποίας δόθηκαν περίπου 4.000 προστατευτικές μάσκες, ο κ. Βαλτάς δεν μάσησε τα λόγια του, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε είναι ότι όλοι μαζί πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή την πανδημία και θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα, η οποία είναι ότι πρέπει να φοράμε μάσκα. Όλοι εμείς οι επιστήμονες προτρέπουμε μέχρι να βρεθεί εμβόλιο και θεραπεία, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους, να κάνουμε χρήση μάσκας όταν πρέπει».

Και συνέχισε σε αυστηρό τόνο: «Αυτά που ακούγονται από ορισμένους, τους οποίους εγώ ονομάζω τσαρλατάνους που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να δημιουργήσουν προβλήματα μέσα στην επιστημονική κοινότητα, ώστε ο κόσμος να νομίζει ότι δεν υπάρχει κάτι και πως χωρίς την μάσκα είναι όλα καλά, πραγματικά πρέπει να τους βάλουμε στο περιθώριο».

grtimes.gr