ΟΝΝΕΔ Πιερίας: Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα COVID-19 σήμερα στις 19:30

463

Οι «Ανοιχτοί Κύκλοι Διαλόγου» της ΟΝΝΕΔ Πιερίας επέστρεψαν! Κεντρικό θέμα συζήτησης, αυτή τη φορά, αποτελεί ο νέος κορονοϊός (SarsCoV – 2) και η πανδημία COVID-19, η οποία προκάλεσε πρωτόγνωρες αλλαγές και απρόβλεπτες επιδράσεις τόσο σε υγειονομικό, όσο και σε κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο.

Για μια ακόμα φορά, ως νέοι και ενεργοί πολίτες, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια ανοιχτή συζήτηση όπου θα εκφραστούν οι απόψεις των ειδικών και παράλληλα, θα δοθεί η δυνατότητα ενεργούς συμμετοχής του κοινού, διατυπώνοντας ερωτήσεις σχετικές με το θέμα.

Βασική προϋπόθεση, όπως και στους 2 προηγούμενους «Κύκλους», είναι η άμεση επικοινωνία και ο διάλογος, ώστε να αναλυθούν πλήρως όλες οι πτυχές της πανδημίας, παραθέτοντας έγκυρες και εμπεριστατωμένες απόψεις από τους ειδικούς. Σεβόμενοι τις αποφάσεις της Πολιτείας και εναρμονιζόμενοι πλήρως με την ανάγκη τήρησης αποστάσεων και αποφυγή συγχρωτισμού, η διεξαγωγή της Συζήτησης θα γίνει διαδικτυακά, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν και να υποβάλλουν τις απόψεις και τα ερωτήματά τους.

Ο τρόπος συμμετοχής στη συζήτηση είναι εξαιρετικά απλός και περιλαμβάνει:

1.Την είσοδο στο κανάλι της ΟΝΝΕΔ Πιερίας στο YouTube μέσω του υπερσυνδέσμου: https://www.youtube.com/channel/UCTNxNdnIE81fzInZ9VxGMXQ…

  1. Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020, στις 19:30 θα ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης, όπου θα μπορείτε να ακούσετε τη γνώμη των ειδικών.
  2. Μετά το πέρας των αρχικών εισηγήσεων, θα είναι δυνατή η καταγραφή σχολίου ή ερώτησης μέσω της Πλατφόρμας του YouTube.
  3. Οι ερωτήσεις θα μεταφέρονται από τον Συντονιστή στους Ειδικούς και θα ακολουθεί τοποθέτηση για την κάλυψη του θέματος.
  4. Παράλληλα, θα είναι δυνατή η καταγραφή σχολίων καθ’ όλη τη διάρκεια των εισηγήσεων.