Κατερίνη: Παρεμβάσεις του δήμου σε σχολικά κτίρια με έμφαση στην ασφάλεια των μαθητών

348

Μέρος του συνολικού έργου, που αφορά την συντήρηση και επισκευή των σχολικών συγκροτημάτων στο Δήμο Κατερίνης αποτελεί αφενός η κατασκευή νέου τοιχίου στο 16ο δημοτικό σχολείο (δίπλα στον Ιερό Ναό Αγίων Χριστοφόρου & Ευθυμίου), με την παράλληλη απομάκρυνση παλαιού επικίνδυνου τοιχίου. Αφετέρου, η κατασκευή και ο καθαρισμός φρεατίου αποχέτευσης στο νηπιαγωγείο Ν.Τραπεζούντας. Η ολοκλήρωση των παρεμβάσεων σηματοδοτεί την ικανοποίηση  πάγιων αιτημάτων της εκπαιδευτικής κοινότητας των εν λόγω περιοχών.

Την ευθύνη συντονισμού των παρεμβάσεων είχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Συμεωνίδης, σε συνεργασία με  τις σχολικές επιτροπές του Δήμου Κατερίνης, τους Διευθυντές και τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων.

«Με τον συντονισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, συνεχίζουμε τις ενέργειές μας, προκειμένου η εκπαιδευτική κοινότητα, οι μαθητές και οι μαθήτριες, να έχουν στη διάθεσή τους αξιοπρεπείς υποδομές, που αναβαθμίζουν ουσιαστικά την καθημερινότητα στα σχολεία μας» τονίζει σε δήλωσή του, ο κος Συμεωνίδης.