Από την Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης προς τον Δήμαρχο

512

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων, η Μαθητική Κοινότητα και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης εκφράζουν τις πιο θερμές ευχαριστίες τους στο Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο, ο οποίος δείχνοντας ουσιαστικό ενδιαφέρον για την λειτουργία του σχολείου μας και την απρόσκοπτη επιτέλεση της διδακτικής πράξης και μαθησιακής διαδικασίας ανταποκρίθηκε άμεσα σε ένα χρόνιο  αίτημά για την εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων στις  αίθουσες της σχολικής μονάδας.

Το Σχολείο λόγω του ανατολικού προσανατολισμού του και του σχεδιασμού παραθύρων μεγάλων διαστάσεων αντιμετώπιζε εντονότατο πρόβλημα πολύ υψηλών θερμοκρασιών γεγονός το οποίο δυσχέραινε τη μαθησιακή και διδακτική πράξη. Η ενεργοποίηση της δημοτικής αρxής, όταν ενημερώθηκε για το πρόβλημα ήταν άμεση και το έμπρακτο ενδιαφέρον του ίδιου του Δημάρχου είχε ως αποτέλεσμα να δοθεί μία λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα. Τοποθετήθηκαν δώδεκα κλιματιστικές μονάδες σε όλες τις αίθουσες του σχολείου ώστε να δημιουργηθούν εκείνες οι συνθήκες που θα επιτρέπουν την απρόσκοπτη διεξαγωγή της διδασκαλίας.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο για την ουσιαστική στήριξη στα προβλήματα της σχολικής πραγματικότητας. Τέτοιες ενέργειες φανερώνουν το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τη ζωή της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας. Ευχόμαστε καλή δύναμη στο σημαντικό έργο που προσφέρει στα σχολεία μας!

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων κ. Γιάννη Συμεωνίδη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Γιώργο Κυριακίδη και όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου.

Η Σχολική Κοινότητα του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης

Η Δ/ντρια

Σοφία Σκούμπα – Πατσαρίκα