Θεσσαλονίκη: Πιλότος φρέναρε στην απογείωση και «κατέβασε» επιβάτη που έβριζε τις αεροσυνοδούς για τον κόσμο στην καμπίνα

471

Ένας επιβάτης σε πτήση της Aegean από Θεσσαλονίκη για Αθήνα άρχισε να ωρύεται διαμαρτυρόμενος για τον μεγάλο αριθμό των επιβατών στην καμπίνα, ζήτησε σε έξαλλη κατάσταση να κατέβει από το αεροπλάνο και ο πιλότος… φρέναρε στην απογείωση και τον κατέβασε!

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου (19/9), σε πτήση της  Aegean  για Αθήνα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, κατά την τροχοδρόμηση του αεροσκάφους ένας επιβάτης άρχισε να ωρύεται διαμαρτυρόμενος για τον μεγάλο αριθμό των επιβατών και απευθυνόμενος προς τις αεροσυνοδούς, τις οποίες και έβρισε, έλεγε ότι η πρακτική της εταιρείας είναι ανεπίτρεπτη και ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος μετάδοσης της νόσου Covid-19.

«Ήταν σε κατάσταση παραφροσύνης και φώναζε να σταματήσει το αεροπλάνο, γιατί είναι γεμάτο από κόσμο. Ανέφερε κάτι και για υποχρεωτικά φίλτρα Covid. Αρκετοί από τους επιβάτες αντέδρασαν και του ζήτησαν να σταματήσει να δημιουργεί πρόβλημα. Το ίδιο έκαναν και οι αεροσυνοδοί», δήλωσε επιβάτης της πτήσης.

Τελικά, ο επιβάτης δεν σταμάτησε να φωνάζει και ο πιλότος αναγκάστηκε να φρενάρει στην απογείωση, ενημερώνοντας ότι το αεροσκάφος θα επιστρέψει στο αρχικό σημείο, για να αποβιβαστεί ο κύριος που το επιθυμεί.

Μετά την αποβίβασή του, ακολούθησε τυπικός έλεγχος στους χώρους του αεροσκάφους και η απογείωση έγινε, τελικά, με καθυστέρηση μισής ώρας.

+plus.gr