Νέο ανακαινισμένο Discount Markt στην Κατερίνη, Ν. Πλαστήρα 85! Εγκαίνια τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου!

414

Η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα εκπτωτικών σούπερ μάρκετ Discount Markt εγκαινιάζει το νέο, ανακαινισμένο της κατάστημα στην Ν. Πλαστήρα 85, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας μια μοναδική αγοραστική εμπειρία στους πελάτες της σε έναν μοντέρνο και ευχάριστο χώρο!

Αναβαθμισμένοι χώροι πώλησης και νέα ολοκαίνουργια τμήματα περιμένουν σε κάθε επίσκεψη τους καταναλωτές. Στον νέο τους φούρνο θα βρείτε φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα και υπέροχες πίτες που ψήνονται όλη μέρα, αλλά και πεντανόστιμα έτοιμα γεύματα.

Τα Discount Markt, με 75 καταστήματα συνολικά, έχουν πλέον εδραιωθεί στην αγορά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας και αναπτύσσονται συνεχώς, ενώ όσοι τα εμπιστεύονται απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, ιδιωτικής ετικέτας αλλά και επώνυμων σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης, με σημαντικές συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, και ιδιαίτερα της Βόρειας Ελλάδας, στηρίζουν έμπρακτα την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Την ημέρα των εγκαινίων σας περιμένουν από το πρωί πολλές εκπλήξεις και απίστευτες προσφορές, που θα συνεχίζονται όλη την εβδομάδα!