H Jennifer Aniston συνάντησε ξανά τον Brad Pitt και έριξαν το Ιnternet: “Είσαι τόσο sexy, θα έρθεις σε εμένα;’

303

ΗJennifer Aniston και ο Brad Pitt επανενώνηκαν στην οθόνη μετά από δεκαετίες στη διαδικτυακή ανάγνωση της ταινίας «Fast Times at Ridgemont High», παρέα με άλλους διάσημους ηθοποιούς.

Η διαδικτυακή συνάντηση, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στη μη κυβερνητική οργάνωση CORE (Community Organized Relief Effort) του Sean Penn και την Reform Alliance, ένωσε τους δύο ηθοποιούς. Στο πάνελ θα συμμετέχουν επίσης οι Ντέιν Κουκ, Μόργκαν Φρίμαν, Χένρι Γκόλντινγκ, Σία Λεμπούφ, Μάθιου Μακόναχι, Τζίμι Κίμελ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζον Λέτζεντ, Ρέι Λιότα αλλά και ο Σον Πεν, που πρωταγωνίστησε στην ταινία το 1982.

Το βίντεο, στο οποίο, οι δυο τους διαβάζουν το σενάριο γίνεται σήμερα viral και έκανε τους θαυμαστές τους να “λιώσουν”.

Ο ηθοποιός, 56, ετών ανέλαβε τον ρόλο του Brad Hamilton, που αρχικά έπαιξε ο Judge Reinhold, ενώ η πρώην σύζυγός του, Jennifer, 51 ετών, έπαιξε τη “sex queen” του λυκείου Linda Barrett, που υποδύθηκε η Phoebe Cates. Το ντουέτο έπρεπε να αναδημιουργήσει μια από τις πιο ριζοσπαστικές σκηνές της ταινίας, όπου ο χαρακτήρας της Linda βγαίνει από την πισίνα, φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι.

Για την σκηνή, η Aniston ως Λίντα λέει αδέξια: «Γεια Brad, ξέρεις πόσο χαριτωμένος πίστευα πάντα ότι είσαι, τόσο σέξι. Νομίζω ότι είσαι τόσο σέξι. Θα έρθεις σε μένα;”. Ο Brad αρχίζει να γελάει καθώς χαμηλώνει το βλέμμα, ενώ το υπόλοιπο καστ ξεκαρδίζεται.

Ο Pitt με την Aniston υπήρξαν παντρεμένοι από το 2000 μέχρι το 2005 και έκτοτε παραμένουν φίλοι, ενώ πρόσφατα συναντήθηκαν για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες στα παρασκήνια των Screen Actors Guild Awards νωρίτερα φέτος.

jenny.gr