Απίστευτες ύβρεις από οδηγό λεωφορείου για τη χρήση μάσκας: «Άντε μωρή πατσαβούρα, γελάδα, χοντρή…» (video)

223

Οχετό ύβρεων δέχθηκαν από οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΑ δύο επιβάτιδες.

Ο νταής οδηγός επιτέθηκε φραστικά με ανοίκειες εκφράσεις στην πρώτη επειδή δεν πρόλαβε να φορέσει τη μάσκα της μπαίνοντας και στη δεύτερη επειδή ζήτησε τον λόγο για τις ύβρεις που εξαπέλυσε στην πρώτη γυναίκα.

Σύμφωνα με το MEGA, το οποίο πρόβαλε και το σχετικό βίντεο με τις χυδαίες εκφράσεις, πρόκειται για οδηγό λεωφορείου της γραμμής Α8 στο Μαρούσι, με το περιστατικό να συμβαίνει το πρωί της Δευτέρας.

Στο βίντεο που κατέγραψε επιβάτης με το κινητό του, ο οδηγός ακούγεται να βρίζει τη γυναίκα που μπήκε με σακούλες στα χέρια και άρχισε να ψάχνει στην τσάντα της για τη μάσκα.

Στην επόμενη στάση η γυναίκα κατεβαίνει από το λεωφορείο και μία άλλη επιβάτιδα πηγαίνει προς το μέρος του οδηγού για να του ζητήσει εξηγήσεις.

«Δεν είχατε δικαίωμα να βρίσετε την κοπέλα», του λέει χαρακτηριστικά και η απάντηση του οδηγού φτάνει με αχαρακτήριστες εκφράσεις.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

«Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες από τον κλάδο μας. Δεν μπορεί να αμαυρώνει τους οδηγούς που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους καθημερινά», αναφέρει ο Κώστας Σιορίκης, πρόεδρος εργαζομένων ΟΑΣΑ στο MEGA.

Σύμφωνα με τη διοίκηση των αστικών συγκοινωνιών, έχει ήδη ενεργοποιηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για πειθαρχικό έλεγχο.

Πηγή: iefimerida.gr