Λιακόπουλος: Υπάρχει κανείς να μας ενημερώσει τι ακριβώς συμβαίνει με τους μετανάστες στην Κατερίνη;

441
Πώς θέλει να εμπλακεί ο Δήμος; Τι ακριβώς θα κάνει για το θέμα η δημοτική εταιρία πάρκιγκ;
Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο θέμα της παρουσίας μεταναστών στην Πιερία και ειδικά στον Δήμο της Κατερίνης. Εκτός από τα ασυνόδευτα παιδιά που μάθαμε ότι έφτασαν στον Παντελεήμονα, πρόσφατα η δημοτική εταιρία που διαχειρίζεται τα πάρκιγκ του Δήμου Κατερίνης έλαβε απόφαση να εμπλακεί ενεργά στο θέμα των μεταναστών!
Υπάρχει κανείς να μας ενημερώσει επίσημα για το τι ακριβώς συμβαίνει με τους μετανάστες στην Κατερίνη; Πήρε απόφαση η δημοτική πλειοψηφία να φέρει εδώ περισσότερους μετανάστες; Σκοπεύει να μετατρέψει τη δημοτική εταιρία πάρκιγκ σε εταιρία που θα ασχοληθεί και με το μεταναστευτικό;
Έτσι εννοείτε εσείς την ανάπτυξη στην Κατερίνη; Αν ναι, γιατί δεν μας το είχατε αναφέρει προεκλογικά, για να ξέρει και ο κόσμος ότι έτσι οραματίζεστε το μέλλον του Δήμου μας;
Στη διάθεσή σας, για να στηρίξουμε έμπρακτα τους δοκιμαζόμενους δημότες μας
Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε για το κοινό καλό, για να προλάβουμε καταστάσεις και να διορθώσουμε κακώς κείμενα.
Είμαστε στη διάθεσή σας για να καταλάβουμε ένα πρόβλημα και να συμβάλλουμε με λύσεις ή να στηρίξουμε όποια σωστή πρότασή σας.
Από την άλλη, έχουμε πολλά αναπάντητα ερωτήματα για το θέμα των μεταναστών και τις πρόσφατες κινήσεις σας. Ποια ακριβώς είναι η στρατηγική σας; Γιατί κινείστε για να φέρετε περισσότερους μετανάστες στην Κατερίνη; Περιμένουμε καλόπιστα να λάβουμε τις αναγκαίες εξηγήσεις.
Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε και να προστατέψουμε τα συμφέροντα των δημοτών.
Θανάσης Γ. Λιακόπουλος
Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»