Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού

288

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Βουλευτού Πιερίας με τον Υπουργό Τουρισμού, κύριο Χάρη Θεοχάρη και τη Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κυρία Βίκυ Λοΐζου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πιερία, ένας κατεξοχήν τουριστικός προορισμός, που επλήγη ποικιλοτρόπως από τις επιπτώσεις της πανδημίας, καθώς το τουριστικό του προϊόν, προερχόμενο από τις χώρες των Βαλκανίων, μειώθηκε δραματικά.

Η Βουλευτής επισήμανε την ανάγκη στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων της Πιερίας και των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο αλλά και ανέδειξε τις τεράστιες προοπτικές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής για την επόμενη ημέρα του τουρισμού στην Πιερία.

Ο Υπουργός και η Γενική Γραμματέας από την πλευρά τους διαβεβαίωσαν ότι θα είναι σε στενή συνεργασία τόσο για την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων, συμπεριλαμβανομένων των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, όσο και για το σχεδιασμό των αναγκαίων μέτρων που θα ενισχύσουν επιχειρήσεις και εργαζoμένους και θα δώσουν μία νέα αναπτυξιακή ώθηση στον τουρισμό της Πιερίας.