Θανατηφόρο τροχαίο στη Νάξο – Νεκρή η μητέρα τριών ανήλικων παιδιών (φωτο)

354

Θανατηφόρο τροχαίο με μια γυναίκα νεκρή και τέσσερις τραυματίες εκ των οποίων τρία ανήλικα παιδιά, συνέβη τα ξημερώματα στο δρόμο προς το χωριό Γλινάδο της Νάξου, έξω από τα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Τα παιδιά είναι δύο κορίτσια (ηλικίας περίπου 12-13 και 7-8 ετών) και ένα αγόρι (ηλικίας περίπου 17 ετών). Το αγόρι κάθονταν στην μπροστινή θέση με τον οδηγό-πατέρα και στο πίσω κάθισμα επέβαιναν η μητέρα με τα δυο κοριτσάκια.

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και οι τραυματίες εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτό. Άμεσα ζητήθηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής ώστε να απεγκλωβιστούν οι τραυματίες.

Δύο πυροσβεστικά αυτοκίνητα και 5 άντρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου έσπευσαν στο σημείο που με ειδικά μηχανήματα έκοψαν τις πόρτες και έγινε ο απεγκλωβισμός ώστε οι τραυματίες να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ήδη βρίσκονταν στο σημείο.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο Νάξου. Η μητέρα της οικογένειας είχε χάσει τις αισθήσεις της και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μιας και ο τραυματισμός της ήταν σοβαρός.

Πηγή: naxostimes.gr