Η ΑΕ Καρίτσας επικράτησε εκτός έδρας της Δήμητρας Ευξεινούπολης με 2-4

289

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου παρουσίασε διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο στα 2 ημίχρονα και επικράτησε με 2-4, επί του αξιόμαχου συνόλου των γηπεδούχων.

Στο πρώτο 20λεπτο, η ομάδα μας μπήκε δυνατά, πίεσε ψηλά και δημιούργησε ευκαιρίες.

Στο 13ο λεπτό, μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ του Παπαγεωργίου, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αλεξίου πέτυχε το 0-1.

Μετά το 20λεπτο, η ομάδα μας παρουσίασε νωχελικότητα και υπέπεσε σε πολλά λάθη, δίνοντας τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να πετύχουν 2 γκολ και να προηγηθούν με 2-1 στο ημίχρονο.

Στο 2ο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε και η ομάδα μας πέτυχε 3 γκολ σε 15 λεπτά.

Στο 48ο λεπτό, ο Κυρτέγος με υπέροχη ομαδική προσπάθεια ισοφάρισε για την ομάδα μας.

Στο 51ο λεπτό, ο Κυπαρίσσης με ωραία ομαδική προσπάθεια πέτυχε το 2-3, ενώ το τελικό 2-4 έγινε στο 55ο λεπτό και πάλι με τον Κυπαρίσση.

Στη συνέχεια, η ομάδα μας έχασε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, ωστόσο το 2-4 έμελλε να είναι το τελικό σκορ της σημερινής αναμέτρησης.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Γαλάνη, Παπαγεωργίου, Δημητρίου, Δεληγιάννης, Λαγδάρη, Δημητρουλόπουλο,Καραγκούνης,  Παπαϊωάννου, Γκίκα, Κυπαρίσση και Αλεξίου.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Κυρτέγος, Μυρτολλάρι, Πασχόπουλος, Λαμπίρης  και Χασιώτης.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί τη Διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης για την άριστη φιλοξενία που μας παρείχε και της εύχεται καλή χρονιά, με υγεία και να επιτύχει τους στόχους της.