Αναστέλλεται η λειτουργία της κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά όπου βρέθηκαν τα 114 κρούσματα

320
φωτό αρχείου

Την αναστολή λειτουργίας της κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά αποφάσισε η Πολιτική Προστασία, λόγω των 114 κρουσμάτων κορονοϊού.

Σε ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι αναστέλλεται η λειτουργία της εν λόγω εταιρείας στα Γιαννιτσά στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της, εξαιτίας της έξαρσης κρουσμάτων. Η αναστολή λειτουργίας της κονσερβοποιίας θα διαρκέσει για επτά ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση:

Λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου (114 κρούσματα) σε εταιρεία κονσερβοποιίας στη Δ.Ε. Γιαννιτσών, κατόπιν σχετικών ελέγχων, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, καθώς και σε συνεννόηση με τα στελέχη του ΕΟΔΥ που διενεργούν επιτόπιους ελέγχους, αναστέλλεται η λειτουργία της εν λόγω εταιρείας στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19.

Η ανωτέρω αναστολή λειτουργίας ισχύει για 7 ημέρες από 11-09-2020 και ώρα 06.00 έως 18-09-2020 και ώρα 06.00.