Δήμος Κατερίνης : Καθαριότητα και πλύσιμο αύλειων χώρων στα σχολεία ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

284

Πλύσιμο αύλειων χώρων και καθαρισμούς κοινόχρηστων χώρων σε σχολικές μονάδες του Δ.Κατερίνης πραγματοποιεί ο Δήμος ενόψει νέας σχολικής χρονιάς, που ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 14/9. Το εν λόγω έργο γίνεται με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου και υλοποιείται υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Γιώργου Κυριακίδη.

Συγκεκριμένα, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας έγκαιρα τοποθέτησε καθαρίστριες που ανέλαβαν ήδη καθαρισμούς όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου. Επίσης, αυτό το διάστημα, μηχανήματα του Δήμου, με την συνδρομή (όπου κρίνεται απαραίτητο) και ειδικού πιεστικού πλυστικού μηχανήματος, πλένουν και καθαρίζουν αύλειους χώρους.

«Αυτό το διάστημα δίνουμε μεγάλη προσοχή στην καθαριότητα και στο πλύσιμο των σχολικών μονάδων», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης, και πρόσθεσε λέγοντας: «Επιδιώκουμε να συμβάλουμε στην προετοιμασία υποδοχής μαθητριών, μαθητών και εκπαιδευτικών σε μια νέα σχολική χρονιά, η οποία εργαζόμαστε συντονισμένα, προκειμένου να εξελιχθεί ομαλά».

Στο κλείσιμο των δηλώσεών του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δ.Κατερίνης επισήμανε ότι για την εκπλήρωση του έργου υπάρχει εποικοδομητική συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές του Δήμου Κατερίνης, με διευθυντές σχολείων και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. «Και επειδή σε λίγες ημέρες ανοίγουν τα σχολεία μας, να ευχηθώ ‘‘καλή σχολική χρονιά’’, αλλά και να διαβεβαιώσω ότι ο Δ.Κατερίνης και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας θα είναι κοντά στα προβλήματα των σχολείων που κάθε φορά προκύπτουν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς», ανέφερε ο κ. Κυριακίδης.