Η ΑΕ Καρίτσας αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου

331

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εντός έδρας, στο γήπεδο του Λιτοχώρου, τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου παρουσιάστηκε σοβαρή, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στο πολύ αξιόλογο σύνολο των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με τους Κυπαρίσση, Κυρτέγο, Γκίκα και Τόλιο, ωστόσο δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Απόλλωνα.

Στο 2ο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Η Α.Ε. Καρίτσας έπαιξε δημιουργικό ποδόσφαιρο, με ωραίους συνδυασμούς και αυτοματισμούς και έχασε πολλές ευκαιρίες, με τους Αλεξίου, Κυπαρίσση, Κυρτέγο και Γκίκα.

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, όταν, στο 70ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν αμυντική αδράνεια της ομάδας μας και προηγήθηκαν με 0-1.

Στη συνέχεια, η ομάδα μας πίεσε ακόμη πιο ψηλά και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο 85ο λεπτό, μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Παπαϊωάννου και σουτ εκτός περιοχής, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στα εναπομείναντα λεπτά, η ομάδα μας έψαξε για το νικητήριο γκολ, ωστόσο το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα μας ξεκίνησε με τους: Ζωγράφο, Παπαγεωργίου, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Λαγδάρη, Δημητρουλόπουλο, Παπαϊωάννου, Τόλιο, Γκίκα, Κυρτέγο και Κυπαρίσση.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι : Αλεξίου, Καραγκούνης, Πασχόπουλος, Λαμπίρης και Μυρτολλάρι.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στον Απόλλωνα Παραλιμνίου καλή αγωνιστική χρόνια και να επιτύχει τους στόχους του.