Νέο τρέιλερ για τo «No Time to Die»

314

Ο 007 επιστρέφει οριστικά τον Νοέμβριο. 

Το «No Time to Die», η τελευταία ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ, μετά την αναβολή της προβολής της λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ετοιμάζεται για την έξοδό της στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Το μήνυμα του νέου trailer πάντως είναι διττό: Πρώτον, ότι η αποστολή που θα αλλάξει τα πάντα για τον 007 μόλις ξεκίνησε, όπως αναγράφεται προς το τέλος του βίντεο και δεύτερον, ότι δεν θα έχουμε καμία αναβολή με την ταινία να κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου στη Βρετανία -στη χώρα μας επίσης- και στις 20 του μήνα στις ΗΠΑ. 

Στο «No Time to Die» ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση (τουλάχιστον στην αρχή) και απολαμβάνει την ηρεμία της Τζαμάικα, όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη, με αποτέλεσμα ο κωδικός 007 να αλλάζει πρόσωπο και φύλο. Στην καινούργια περιπέτεια Μποντ η μυστική υπηρεσία MI6 αποδίδει το θρυλικό νούμερο 007 στη Λασάνα Λιντς και, αν οι φήμες είναι όντως αληθινές, φανταζόμαστε πως η πιο πολυσυζητημένη σκηνή της ταινίας ή έστω του τρέιλερ θα είναι η ατάκα «Κε Μποντ να σας συστήσω την 007». Η απρόσμενη ιδέα αυτής της αλλαγής είναι κάτι που ταιριάζει πάντως στους Κάρι Φουκουνάγκα («True Detective») και Φίμπι Γουόλερ Μπριτζ («Fleabag»), τη δημιουργική ομάδα πίσω από τη σκηνοθεσία και το σενάριο αντίστοιχα.