Προσεχώς: Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από την Πέμπτη 3/9

72

Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι

Η Twentieth Century Studios, σε συνεργασία με τη Marvel Entertainment, παρουσιάζει την ταινία “Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι”.

Μια εναλλακτική υπερηρωική περιπέτεια με έντονα στοιχεία τρόμου και σασπένς.

Τέσσερις νεαροί μεταλλαγμένοι η Ράνε, η Ιλιάνα, ο Σαμ και ο Ρομπέρτο κρατούνται σε ένα απομονωμένο νοσοκομείο υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.

Μία από τις γιατρούς που τους παρακολουθεί η δρ. Σεσίλια Ρέγες, πιστεύει πως τα παιδιά αποτελούν κίνδυνο για τους εαυτούς τους αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο ως ομάδα, τους επιβλέπει στενά, ενώ πασχίζει να τους μάθει πώς να χειρίζονται σωστά τις ξεχωριστές δυνάμεις τους.

Όταν μια πέμπτη μεταλλαγμένη η Ντάνι φτάνει και ενώνεται με την υπόλοιπη ομάδα στις εγκαταστάσεις, αρχίζουν να συμβαίνουν παράξενα περιστατικά.

Οι ασθενείς του νοσοκομείου βασανίζονται από συχνές παραισθήσεις, καθώς οι νέες τους ικανότητες – αλλά και η φιλία μεταξύ τους – θα δοκιμαστούν ενώ αγωνίζονται για να επιβιώσουν.

Μουλάν, της Niki Caro

Από την Disney, σε σκηνοθεσία της βραβευμένης Niki Caro, έρχεται η Μουλάν, η επική ιστορία της θρυλικής Κινέζας πολεμίστριας, όπου μια νεαρή, ατρόμητη γυναίκα ρισκάρει τα πάντα, αποδεικνύοντας την αγάπη για την οικογένεια και την πατρίδα της για να γίνει η πιο διάσημη μαχήτρια που γνώρισε ποτέ η Κίνα.

Όταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας εκδίδει ένα διάταγμα σύμφωνα με το οποίο ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει τον Αυτοκρατορικό Στρατό για να υπερασπιστεί την χώρα από τους Βόρειους εισβολείς, η Hua Mulan, η μεγαλύτερη κόρη ενός ένδοξου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της.

Μεταμφιεσμένη ως άντρας, η Hua Jun περνάει από πολλές δοκιμασίες, και θα χρειαστεί να βάλει όλη της τη δύναμη για να τα καταφέρει. Ένα επικό ταξίδι ξεκινάει και θα την μεταμορφώσει σε μια δυναμική πολεμίστρια, που θα κερδίσει τον σεβασμό ενός ολόκληρου έθνους και ενός περήφανου πατέρα.