Ένα χρόνο μετά !

316

Πρωτομηνιά σήμερα και έχουμε γενέθλια !

Γίναμε ενός χρόνου, παρότι δείχνουμε μεγαλύτεροι από την ηλικία μας.

Το όνομά μας ;  pierianews.gr

Γεννηθήκαμε πέρσι τέτοια μέρα από την αγάπη κάποιων ανθρώπων για την Πιερία .. την ειδησεογραφία και την κριτική άποψη για τα πράγματα.

Ένας χρόνος σκληρής δουλειάς από όλους τους συνεργάτες μας, ένας χρόνος στήριξης μιας ολόκληρης κοινωνίας στον δύσκολο καθημερινό αγώνα μας για αξιόπιστη και έγκαιρη ενημέρωση.

Η πορεία μας στο χώρο της ενημέρωσης επιβάλει σε όλους εμάς σεμνότητα, εγρήγορση, πρόσθετη δουλειά και χαμηλούς τόνους..

Η επιτυχία και απήχηση που είχαμε στην Πιερία μας αλλά και σε όμορους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, μας δημιούργησε αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον, αλλά πρόσθετα μας καθιστά περισσότερο υπεύθυνους απέναντι στο συνεχώς αυξανόμενο αναγνωστικό μας κοινό.

Το έργο μας είναι πολύ πυκνό για να χωρέσει σ’ αυτόν τον σύντομο απολογισμό ενός έτους λειτουργίας του pierianews.gr

Δίνουμε όμως εμφατικά μια υπόσχεση στους παλιούς και τους νέους μας φίλους και επισημαίνουμε της συντακτικής μας ομάδας ότι στα επόμενα γενέθλιά μας, το πιστό αναγνωστικό κοινό μας θα μας βρει περισσότερο τολμηρούς, πιστούς στην αρχή της διαφάνειας για αντικειμενική πληροφόρηση και έτοιμους με προτάσεις για ριζικές παρεμβάσεις σ’ αυτό που λέμε «Δημόσιος Λόγος».

Πάντα όμως με την απαιτούμενη αποφασιστικότητά μας και την τεχνοκρατική μας επάρκεια.

Γιατί όλοι εμείς στο pierianews.gr πιστεύουμε ότι ο καλά ενημερωμένος πολίτης δεν κινδυνεύει από … «επώδυνους συμβιβασμούς».

Ιδού η Πιερία ….

Ιδού και το site της             pierianews.gr