Άψογη πρεμιέρα από τον Στέφανο (video)

619

O Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μια ιδανική πρεμιέρα στο US Open, χάνοντας μόλις 4 games από τον Albert Ramos-Vinolas και παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο σε 98 μόλις λεπτά.

Ο Τσιτσιπάς έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να πάρει με εμφατικό τρόπο την πρόκριση για τον 2ο γύρο του US Open. Μετά από 1 ώρα και 38 λεπτά παιχνιδιού, συνέτριψε τον Ramos-Vinolas με 6-2, 6-1, 6-1, ανοίγοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του για το αμερικανικό Grand Slam.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.4 του ταμπλό – ψηλότερα από κάθε άλλο Grand Slam στο οποίο έχει λάβει μέρος, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 13 άσους, ενώ συνολικά είχε 38 winners και 26 αβίαστα λάθη. Μόλις 7 winners έκανε ο Ισπανός σε όλο το ματς, ενώ είχε και περισσότερα λάθη από τον Στέφανο, σταματώντας στα 28.

Το match point του αγώνα:

 

Από τη γραμμή του σερβίς ο Στέφανος ήταν εξαιρετικός και δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να έχει break point, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Ο ίδιος “έσπασε” 7 φορές (!) το σερβίς του Ισπανού, από δυο στα πρώτα δυο σετ και τρεις φορές στο 3ο σετ, στο οποίο κέρδισε 6 games στη σειρά, για να το κατακτήσει και να “σφραγίσει” την πρόκριση.

Ο Στέφανος θα επιστρέψει στα γήπεδα του USTA Billie Jean King National Tennis Center την Τετάρτη, για να αντιμετωπίσει είτε τον Αμερικανό Maxime Cressy, είτε τον Σλοβάκο Jozef Kovalik.

tennisnews.gr