Αφιέρωμα της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας για την Ποδηλατική Απόδραση

490

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας δημιούργησε ένα σύντομο αφιέρωμα προς την Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας με αφορμή τη δεκάχρονη παρουσία και δράση των μελών της στον Νομό μας. Μέσα από το ακόλουθο απόσπασμα επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας για την άψογη συνεργασία της με την ομάδα μας.

Είναι προφανές πως πρόκειται για μια Εθελοντική ομάδα, όπου σεβόμενη το περιβάλλον, προσφέρει σε όλους τους φίλους της, μικρούς και μεγάλους, τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη μάθηση, την υγεία και τη διασκέδαση.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εύχεται σε όλα τα μέλη της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας να συνεχίσουν να εμπλουτίζουν τις γνώσεις μας αναφορικά με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας ποδηλάτων, αλλά και να ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο τη ζωή μας μέσα από τις υπέροχες δράσεις και τις συναρπαστικές ποδηλατοβόλτες που διοργανώνουν.

Αφιέρωμα από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας προς την ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας δημιούργησε ένα σύντομο αφιέρωμα προς την Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας με αφορμή τη δεκάχρονη παρουσία και δράση των μελών της στον Νομό μας. Μέσα από το ακόλουθο απόσπασμα επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας για την άψογη συνεργασία της με την ομάδα μας. Είναι προφανές πως πρόκειται για μια Εθελοντική ομάδα, όπου σεβόμενη το περιβάλλον, προσφέρει σε όλους τους φίλους της, μικρούς και μεγάλους, τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη μάθηση, την υγεία και τη διασκέδαση. Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εύχεται σε όλα τα μέλη της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας να συνεχίσουν να εμπλουτίζουν τις γνώσεις μας αναφορικά με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας ποδηλάτων, αλλά και να ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο τη ζωή μας μέσα από τις υπέροχες δράσεις και τις συναρπαστικές ποδηλατοβόλτες που διοργανώνουν.

Gepostet von Διασωστική Ομάδα Πιερίας -ΔΟΠ am Donnerstag, 27. August 2020