Η Σάκκαρη “πέταξε” εκτός τη Serena! (video)

489

Πολύ σπουδαία Μαρία Σάκκαρη! Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ανέτρεψε το 5-7, 3-5 και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη επί της τεράστιας Serena Williams, για να προκριθεί στα προημιτελικά του Western & Southern Open.

Αφού ανέτρεψε το εις βάρος της 3-5 στο 2ο σετ, η Μαρία Σάκκαρη έφτασε σε μια πολύ σπουδαία ανατροπή επί της Serena Williams με 5-7, 7-6 (5), 6-1 και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Western & Southern Open.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντιμετώπιζε προβλήματα με τα “βαριά” χτυπήματα της Serena και με τα προσωπικά της αβίαστα λάθη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, κατάφερε όμως να κρατηθεί γερά στο παιχνίδι και δικαιώθηκε γι’ αυτό.

 

Χώρις να χαλαρώνει ούτε λεπτό, η Μαρία ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παίρνοντας σχεδόν όλα τα υπόλοιπα games! Συγκεκριμένα προηγήθηκε με 5-0 και λίγο έλειψε να κάνει το bagel, αλλά η Serena έσβησε 7 match points (!) και έμεινε για λίγο ακόμα “ζωντανή” στο τουρνουά, μειώνοντας σε 5-1. Τελικά, η Μαρία χρειάστηκε να σερβίρει για τη νίκη, κάτι που έκανε επιτυχημένα στο επόμενο game, με το ρολόι να γράψει 2 ώρες και 17 λεπτά αγώνα.

Το νέο ξεκίνημα της Σάκκαρη στην Αμερική είναι το καλύτερο δυνατό μέχρι τώρα και την Τετάρτη, λίγο μετά τα μεσάνυκτα ώρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει την Johanna Konta για μια θέση στα ημιτελικά. Θυμίζουμε πως είχε κερδίσει τη Βρετανίδα στον μοναδικό τελικό που έχει κερδίσει έως τώρα στο tour, στο Ραμπάτ τον περσινό Μάιο.

tennisnews.gr