Συνεχίζεται η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δ. Κατερίνης – επόμενη αιμοληψία 27 Αυγούστου

337

Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 27/8 διοργανώνει ο Δ.Κατερίνης στο συνεδριακό κέντρο

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ο Δήμος Κατερίνης διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, την Πέμπτη 27/8, από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. Πρόκειται για την 4η και τελευταία αιμοδοσία που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Αύγουστος της εθελοντικής αιμοδοσίας».

Στηρίζοντας έμπρακτα τον Εθελοντισμό, μέσα από την πιο αγνή του μορφή, την εθελοντική αιμοδοσία, ο Δήμος Κατερίνης απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες ηλικίας από 18 έως 65 ετών, που είναι υγιείς, και τους προσκαλεί να σπεύσουν να δώσουν λίγο από το αίμα τους σώζοντας ζωές συνανθρώπων τους που το έχουν απόλυτη ανάγκη, πραγματοποιώντας έτσι μια ανεκτίμητη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι.

«Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ συνιστά προσφορά αγάπης και δώρο ζωής, απαιτεί ελάχιστο χρόνο και αποτελεί πράξη ύψιστης αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο» αναφέρει σχετικά σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του Covid-19 και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας (υποχρεωτική χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων κ.λ.π.).

 

 Δώσε ζωή, είναι στο αίμα σου, πρόσφερε αίμα. 

Ας μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνεύσει!