Η Α.Ε. Καρίτσας επικράτησε του Βατανιακού σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας

316

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εντός έδρας, τον Βατανιακό, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου έπαιξε όμορφο και δημιουργικό ποδόσφαιρο και επικράτησε με 2-1, επί του αξιόμαχου συνόλου των φιλοξενουμένων.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας είχε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες με τους Κυπαρίσση, Κυρτέγο, Παπαιωάννου και Κωτσιόπουλο, χωρίς να μπορέσει να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Βατανιακού.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας συνέχισε να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες με τους Κυπαρίσση, Αλεξίου, Γκίκα και Κυρτέγο. Στο 70ο λεπτό και κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ωραίο πλασέ του Τσιώμη.

Στη συνέχεια, η Α.Ε. Καρίτσας αύξησε την πίεση της και έφερε το παιχνίδι στο ίσα, με ωραίο σουτ του Πασχόπουλου, στο 80ο λεπτό.

Στα εναπομείναντα λεπτά, η ομάδα μας έψαξε για το γκολ της νίκης, σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες με τον Αλεξίου και το Γκίκα και πέτυχε το 2-1, με όμορφο βολέ του Κυπαρίσση,στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Ζωγράφο, Λαγδάρη, Δημητρίου, Κωτσιόπουλο, Παπαγεωργίου, Τροίρη, Παπαϊωάννου, Δημητρουλόπουλο, Τόλιο, Κυπαρίσση και Κυρτέγο.
Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Γκίκα, Αλεξίου, Παπαγεωργίου, Πασχόπουλος, Δεληγιάννης και Λαμπίρης.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στο φιλικό σωματείο του Βατανιακού καλή αγωνιστική χρονιά και να πετύχει τους στόχους του.