Με δύναμη από τον Πλαταμώνα ο νέος πρόεδρος του ΑΔΜΗΕ

519

Ενθουσιασμένος από τα φυσικά κάλη που διαθέτουν η ακτογραμμή της Λάρισας και τα παράλια της Πιερίας έφυγε από τον Πλαταμώνα, όπου βρέθηκε για τις διακοπές του Αυγούστου, ο καθηγητής Οικονομετρίας στο πανεπιστήμιο του Πειραιά Χρήστος Αγιακλόγλου.

Ο καθηγητής, που από τον Ιούλιο είναι ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, βρέθηκε στη Λουτρόπολη της Πιερίας που αποτελεί θερινό καταφύγιο αναρίθμητων Λαρισαίων, φιλοξενούμενος του Γιώργου Αποστολάκη.

Ο Αποστολάκης είναι επιχειρηματίας στο χώρο της εκπαίδευσης και ιδιοκτήτης του ιδιωτικού γυμνασίου και λυκείου “Ώθηση” στη Σταμάτα Αττικής. Γέννημα – θρέμμα Λαρισαίος, διατηρεί εξοχική κατοικία στον Πλαταμώνα την οποία επισκέπτεται ακόμα και τα Χριστούγεννα.

Βέβαια, για να περάσει κάποιος καλά στις καλοκαιρινές διακοπές, δεν αρκούν μόνο το κολύμπι και οι περίπατοι στη φύση. Χρειάζονται και τα επιπλέον, όπως είναι για παράδειγμα το καλό φαγητό.

Την γαστριμαργική ξενάγηση του προέδρου του ΑΔΜΗΕ στην περιοχή ανέλαβαν οι μύστες του είδους Ζήσης Γρηγορίου και Τάκης Γεράσης. Μέχρι και για πρόβειο κεμπάπ στο Μακρυχώρι τον πήγαν τον Αγιακλόγλου.

Πως να μην επιστρέψει ανανεωμένος στην Αθήνα ο καθηγητής;

Πηγή: thessaliaeconomy.gr