Δήμος Κατερίνης: Εργασίες ανακαίνισης στο Κοινοτικό Κατάστημα Καλλιθέας

367

Παρεμβάσεις για τον ευπρεπισμό και την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του κοινοτικού καταστήματος της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας  προγραμματίζονται από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

Αυτοψία στις κτιριακές εγκαταστάσεις πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος εν όψει της έναρξης των εργασιών, που επικεντρώνονται σε παρεμβάσεις ανακαίνισης  – αποκατάστασης φθορών του χώρου (στον οποίο στεγάζεται το γραφείο κτηματολογίου), καθώς και διαμόρφωσης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων. Τον Δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών έργων Γιάννης Συμεωνίδης, Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου Κώστας Τσιουκάνης, ο πρόεδρος Γιώργος Παπαδημητρίου, καθώς και μέλη του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κατερίνης «Αναβαθμίζουμε καθημερινά το ρόλο των Δημοτικών – Τοπικών Κοινοτήτων με επίκεντρο την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας. Στη λειτουργία των υπηρεσιών και των θεσμικών οργάνων του Δήμου, οι Κοινότητες διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο. Αξιοποιούμε λοιπόν τα κοινοτικά καταστήματα, ενώ μεριμνούμε να έχουμε ανοικτά κοινοτικά κτίρια –  που θα λειτουργούν ως έδρες και χώροι πολλαπλών χρήσεων».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, αντίστοιχες εργασίες προγραμματίζονται στο σύνολο των κοινοτικών καταστημάτων του Δήμου.