Κρήτη: Άγρια συμπλοκή μεταξύ Γάλλων τουριστών – Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 20χρονος (video)

268
Συμπλοκή μεταξύ Γάλλων τουριστών στη Χερσόνησο της Κρήτης – Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 20χρονος που δέχθηκε χτυπήματα με σπασμένο μπουκάλι

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Χερσόνηση της Κρήτης με πρωταγωνιστές νεαρούς Γάλλους τουρίστες.

Από τις άγριες συμπλοκές ένας 20χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο, ενώ συνολικά προσήχθησαν 13 άτομα.

Οι νεαροί ήρθαν στα χέρια για άγνωστο λόγο, όταν διασκέδαζαν στην στην παραλιακή λεωφόρο της Χερσονήσου. Η κατάσταση ξέφυγε και όταν ο 20χρονος βρέθηκε στο έδαφος δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα με σπασμένο μπουκάλι στα πλευρά από έναν συμπατριώτη του.

Μάλιστα, στο βίντεο εμφανίζεται ο δράστης της επίθεσης με μακριά μαλλιά και μούσια, ωστόσο από τις αρχικές προσαγωγές κανένας νεαρός δεν έφερε παρόμοια χαρακτηριστικά.

Έτσι, οι αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου εξέτασαν τους κατηγορούμενους και μετά από έρευνα στο δωμάτιό τους έγινε αντιληπτό ότι ο δράστης είχε χρησιμοποιήσει την ξυριστική μηχανή με την ελπίδα να μην γίνει αντιληπτός από τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, ο δράστης εντέλει εντοπίστηκε από τις αρχές και θα παρουσιαστεί στο  Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο στις 24 Αυγούστου.

Πηγή πληροφοριών: ΚΡΗΤΗ TV