Ελληνοτουρκικά-Νέες απειλές Τσελίκ: Προειδοποιούμε την Ελλάδα ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να μετατραπεί σε τραγωδία

202

Συνεχίζει να προκαλεί η Τουρκία με τον εκπρόσωπο του κόμματος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ για ακόμη μία μέρα να παραληρεί κατά της Ελλάδας και να απειλεί τη χώρα μας. Συγκεκριμένα, ο κ. Τσελίκ απειλεί με τραγωδία λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Ελλάδα παίζει λάθος παιχνίδι. Κάνει παιχνίδια που ξεπερνάει το μπόι της.

Την προειδοποιούμε, αυτό το παιχνίδι που πάτε να παίξετε μπορεί να μετατραπεί σε ελληνική τραγωδία και δεν θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι».

«Δεν θα επιτρέψουμε να παίζεται ελληνικό θέατρο μέσω της διπλωματίας», είπε ακόμη ο εκπρόσωπος του Ερντογάν και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε κάτι να σας παραχωρήσουμε στην “Γαλάζια Πατρίδα”, στην Πατρίδα των Αιθέρων ούτε στην Πατρίδα της Ξηράς. Αν μιλάτε για δικαιοσύνη σας υπενθυμίζουμε πως την υφαλοκρηπίδα μας στην ανατολική Μεσόγειο την έχουμε κηρύξει το 2004, το 2013, και το 2019. Η δράση του Ορούτς Ρέις, το Γιαβούζ και το Μπαρμπαρός είναι εντός της “Γαλάζιας Πατρίδας” μας και το Ναυτικό μας τους προστατεύει με αυτό το στόχο».

«Έλληνες και Ελληνοκύπριοι βγάλτε μέσα από τους κωδικούς σας την εχθρότητα εναντίον των Τούρκων και των Τουρκοκυπρίων. Αν θέλετε σταθερότητα ελάτε να μιλήσετε με εμάς», είπε ακόμη.

enikos.gr